Sunday, September 28, 2014


Weggeef actie


Het kinderboek “De Koning & ik” is geschreven door Ilse de Ruiter en geïllustreerd door Karen Wullings.
 
Een droom van een klein meisje wordt waar, op bezoek bij de Koning!! Bijzonder zijn de vele typische Haagse herkenningspunten en het gaat natuurlijk - zoals de titel al aangeeft - over onze eigen koning. Het verhaal is ontstaan bij Sara, de dochter van de schrijfster die samen met een van de prinsessen op de peuterschool in Wassenaarzat. Sara vroeg zich geregeld af hoe het leven er bij de Koning thuis aan toe zou gaan.  In dit verhaal komt haar droom uit en beleeft zij met de Koning een dag rond Villa Eikenhorst.
Een ontzettend leuk verhaal om (voor) te lezen en om één van de in het boekje genoemde locaties, vervolgens te gaan bezoeken. De mooie illustraties zijn van Karen Wullings en maken van het leesboek ook een echt kijkboek! 

Voor verdere informatie verwijs ik jullie graag door naarwww.facebook.com/dekoningenik


Een leuke weggeef actie.


In samenwerking met Karen Wullings mag ik dit fantastiche boek weggeven.

Wat moet je doen LIKE EN DEEL deze aktie op de facebook pagina van Atelier Nanda www.facebook.com/ateliernanda en je doet mee. Op 1 oktober wordt er en winnaar verloot onder de likers en delers van deze actie.

Foto: Weggeef aktie!

Een leuke weggeef aktie. In samenwerking met Karen Wullings mag ik dit fantastiche boek weggeven.

Wat moet je doen LIKE EN DEEL  deze aktie en je doet mee. Op 1 oktober wordt er en winnaar verloot onder de likers  en delers van deze aktie. 

voor verdere informatie verwijs ik jullie  graag door naar www.facebook.com/dekoningenik
Post a Comment