Wednesday, June 30, 2010

Kika

Hallo allemaal,

Enige tijd geleden was er een oproep om artikelen te doneren voor een veiling van deze producten. De opbrengst wordt gedoneerd aan KiKa.
 Omdat niemand wil dat zijn kind ziek is heb ik me meteen aangemeld bij Renate. Ze mocht iets uitzoeken uit mijn webwinkel. Ze heeft gekozen voor een herinneringsdoos met een afbeelding van Prince Vince. Gisteren is deze doos opgestuurd.
Een afbeelding van de herinneringsdoos komt in het glossy magazine Prins Vince. Hieronder een staat beschreven wat er in het magazine staat. 

Prins Vince

René van Hooren van www.studionuts.nl heeft Prins Vince ontworpen, en na een boekje voor de kleintjes en merchandising is er nu de Prins Vince glossy, een kleurrijk magazine voor overwinnaars. 10% van de omzet gaat naar KiKa.
Eind juli verschijnt het tweede nummer. Hierin staat het ontroerende verhaal van Marijke, wiens zoontje Lucas kanker kreeg. Gelukkig is hij genezen, maar dat geldt niet voor ieder kind met deze ziekte. Semmy mocht maar vijf jaar oud worden. De grootste nachtmerrie van zijn ouders werd werkelijkheid, en ze wilden iets met hun verdriet doen. Lees het verhaal achter www.stichtingsemmy.nl.
Verder komt er een KiKa veiling, waarvoor winkels en schrijvers producten hebben gedoneerd. Lezers kunnen hierop bieden en de opbrengst gaat naar KiKa. We hebben columns van Daphne Deckers, Geert Kimpen, Nanda Roep, Manon Albers en Marlijn, de lifestyle pagina's van Audrey, een interview met Marc de Hond, stoere jongensmode, beauty, gezondheid, kunst en vrolijke webwinkels.  


 Voor meer informatie zie de website www.schrijverijmooimens.nl

 Voor degene die mijn blog volgen. Gisteren hebben we de uitslag van het herexamen binnengekregen. Helaas een 5 en mijn oudste had een 5,2 nodig. Even slikken en dan weer gewoon doorgaan. Het is gebeurd en er kan toch niets meer aan veranderd worden. En er zijn veel ergere dingen in het leven. Nu focussen op de toekomst en een  nieuwe weg inslaan. Het zal wel een reden hebben. Achter af denk je vaak zie je wel het heeft zo moeten zijn. 
Groetjes en een fijne dag gewenst. 
Nanda
Post a Comment