Sunday, May 9, 2010

Thuis

Hallo allemaal,

We zijn weer thuis. Het is een vakantie geweest met enige obstakels maar al met al toch een leuke vakantie. vooral voor de jeugd want de disco was dit jaar wel heel erg in trek. Ondanks het niet Italiaanse weer (veel regen) hebben we ons toch wel vermaakt. Een dagje naar Florence, en een dagje naar Volterra. Tussen de buien door nog wat getennist en vooral veel zitten tekenen want daar had ik nu tijd genoeg voor.
Paar boeken gelezen waaronder Alice in wonderland. Ik heb als kind dit boek nog nooit gelezen en wilde na het zien van de film nu toch het boek maar eens lezen. Echt een aanrader voor jong en oud.
's avonds lekker uit eten in het restaurant. Heerlijk een week niet koken. Toen zaterdagochtend naar huis. Manlief kreeg verschrikkelijke hoofdpijn in Zwitserland, waardoor hij niet meer kon autorijden. Stuur overgenomen en gauw naar huis karren. Elf uur 's avonds waren we thuis waar Twister lief in zijn bench zat te wachten. O wat heerlijk weer thuis, kroelen met de hond en slapen in je eigen warme bed, douchen onder een warme harde straal. Maar toch Figline Valdarno volgend jaar zijn we er weer en hopelijk met beter weer.

Groetjes,
Nanda
Post a Comment